Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Ο. Λυκόβρυσης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, έκοψε το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυκόβρυσης.

Ο Σύλλογος, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, “ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας, τον δήμαρχό μας, τους αντιδημάρχους, τον αντιπρόεδρο ΠΕΑΠ, όπως επίσης όλους τους χορηγούς μας, τους συμπαραστάτες μας κάθε χρόνο σε όλες τις προσπάθειές μας, γονείς αλλά και τους αθλητές μας σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας. Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, πέραν του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Σκαμάκης και κ. Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Καρύμπας, καθώς και μέλη του Συλλόγου, μαθητές και αθλητές από σχεδόν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας. Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Ακολούθησε, η βράβευση των αθλητών και φίλων του Συλλόγου ενώ ο κ. Μαυρίδης συνεχάρη όλους τους αθλητές και το Διοικητικό Συμβούλιο για, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «την ανιδιοτελή προσφορά τους αλλά και τους γονείς των αθλητών που συνδράμουν με κάθε μέσο για την επίτευξη των υψηλών στόχων των μαθητών». Τέλος, ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι «η αγαστή συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Λυκόβρυσης θα συνεχισθεί και το νέο έτος, καθώς αποτελεί ουσιαστική δομή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων όλου του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet