Σε γιορτινή ατμόσφαιρα διεξήχθησαν οι 16οι Κολυμβητικοί Αγώνες ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα διεξήχθησαν οι 16οι Κολυμβητικοί Αγώνες ΠΕΑΠ

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα αθλητισμού και πολιτισμού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 οι 16οι εσωτερικοί κολυμβητικοί αγώνες των ακαδημιών του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

16οι Κολυμβητικοί Αγώνες των Ακαδημιών του ΠΕΑΠΗ έναρξη δόθηκε από το τμήμα επίδειξης συγχρονισμένης κολύμβησης του ΠΕΑΠ με τα κορίτσια πραγματικά να μαγεύουν όλους τους παρευρισκόμενους μέσα από το αθλητικό πρόγραμμα που είχαν προετοιμάσει. Αμέσως μετά ακολούθησαν τα αγωνίσματα ανά κατηγορία: ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα, στα οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 140 αθλητές και αθλήτριες από 5 έως 16 ετών. Στους τρεις πρώτους σε κάθε κατηγορία δόθηκε μετάλλιο και σε κάθε συμμετέχοντα απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιπρόεδρος Γ. Καρύμπας απένειμαν μετάλλια στους «νικητές» των αγώνων
Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιπρόεδρος Γ. Καρύμπας απένειμαν μετάλλια στους «νικητές» των αγώνων

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ανέφερε τα εξής: «Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός, είναι πυλώνες στήριξης της σύγχρονης κοινωνίας και δεν αποτελούν πολυτέλεια σε καιρούς κρίσης, αλλά αντίδοτο και όπλο αντιμετώπισής της. Οι στόχοι σε όλες τις μορφές του Αθλητισμού πρέπει να είναι η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους, η αφύπνιση των κοινωνικών αρετών όπως ο αμοιβαίος σεβασμός, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η ευγενής άμιλλα. Αυτό σημαίνει ότι ο Αθλητισμός θα αποκτήσει το νόημα του αγώνα για τη χαρά του αγώνα, μακριά από το κυνήγι των υψηλών επιδόσεων, ως αυτοσκοπό, και από το άγχος του πρωταθλητισμού». «Η υγιής αθλητική φιλοσοφία», συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, «που εμπνέει και καθοδηγεί τη νέα πολιτική και το ανθρώπινο δυναμικό του ΠΕΑΠ εμπεριέχεται στο μήνυμα: Αγωνιζόμαστε μαζί για να κερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας».

Στο τέλος η κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε του γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δομές του ΠΕΑΠ και ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους, κάθε επιτυχία στα παιδιά τόσο στα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους, όσο και στον στίβο της ζωή τους. Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δήμου για τον ζήλο με τον οποίο προπονούν τα παιδιά, αλλά και για τις διακρίσεις που πετυχαίνουν στους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης.

Ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης απονέμει αναμνηστικά στους «μικρούς» κολυμβητές
Ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης απονέμει αναμνηστικά στους «μικρούς» κολυμβητές

Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την επιδεξιότητα και αγωνιστικότητά τους και τους απένειμε διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής. Μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής απένειμαν, επίσης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καρύμπας.

Δείτε τα αποτελέσματα των Κολυμβητικών Αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet