Ξεκίνησε η ενημέρωση για τους καφέ κάδους από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Ποιότητα Ζωής

Ξεκίνησε η ενημέρωση για τους καφέ κάδους από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτών για την αξία και τη σπουδαιότητα Ανακύκλωσης Προδιαλεγμένων Οργανικών και για την κομποστοποίηση μέσα σε ειδικούς καφέ κάδους.

Όπως ενημερώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Τσελέντας, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά το αμέσως επόμενο διάστημα από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) με την τοποθέτηση των ειδικών καφέ κάδων κομποστοποίησης – ανακύκλωσης και τη διανομή του ειδικού ενημερωτικού εντύπου,

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου μας στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων του Δήμου μας για την ανακύκλωση αντικειμένων και υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί, πλαστικών χάρτινων συσκευασιών, μπαταριών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών  χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων κ,λπ.) με την ειδική αξιοποίηση και μεταφορά στο ειδικό εργοστάσιο επεξεργασίαςπράσινων από κλαδέματα κήπων κ.λπ. Προστατεύουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε, συμμετέχουμε. Αξία ανεκτίμητη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet