Βράβευση επιτυχόντων σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Βράβευση επιτυχόντων σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών σχολείων Λυκόβρυσης και Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν για να πετύχουν τους στόχους τους. Γονείς, φίλοι και συγγενείς των φοιτητών, καθηγητές, η Ένωση Γονέων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν στο Θέατρο προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τους επιτυχόντες.

Εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα που παρέβαλαν οι φοιτητές, οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες από κάθε Λύκειο παρέβαλαν δωροεπιταγή 300 ευρώ ως μια μικρή ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με πολλές εγκάρδιες ευχές και τα συγχαρητήριά μας, για τους νέους του Δήμου μας που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές τους σύμμαχοι.

»Οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν και ανοίγει μπροστά τους ένας νέος κύκλος επιστημονικής κατάρτισης και δημιουργικότητας πάντα με ορθολογική σκέψη με αξίες και ιδανικά, αλλά και με αγάπη για το παρόν και το μέλλον. Εύχομαι έτσι να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους, στα οράματά τους, έχοντας δίπλα τους κάλους συμμάχους, συμπαραστάτες και συμβούλους την οικογένεια τους και τους εκπαιδευτικούς για το νέο ταξίδι που ξεκινούν, με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα γενιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet