Γ. Στιβαχτής: Άπραγη η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο «Αστέρα»
Κοινωνία

Γ. Στιβαχτής: Άπραγη η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο «Αστέρα»

«Δυστυχώς οφείλουμε για μια ακόμα φορά να υποκαταστήσουμε τον ρόλο της δημοτικής αρχής. Η δημοτική αρχή πλήρως φοβική και παθητική παρακολουθεί την κατάρρευση του Δήμου», όπως αναφέρει ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Δήμος Μπροστά+, Γιώργος Στιβαχτής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο κ. Στιβαχτής σημειώνει:

Δεν έφτανε η υποβάθμιση των δασών μας, με τη ραγδαία ξήρανση των πεύκων, που οφείλεται στην έλλειψη του καθιερωμένου ετήσιου ψεκασμού, για την καταπολέμηση της κάμπιας, αυτήν την περίοδο παρακολουθούμε τον βανδαλισμό της περιουσίας του Δήμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή παραμένει παθητική και αδιάφορη. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει το αυτονόητο. Να προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστου και να συνεργαστεί με τα αρμόδια όργανα, ώστε να αναζητηθούν και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι. 

Την Τετάρτη 5/5/2021 επισκεφτήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, με σκοπό την ενημέρωση των ενεργειών που έχουν γίνει από τον δήμαρχο και τα αρμόδια όργανα. Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή. Ακόμα και την ύστατη στιγμή απαιτούμε από τον δήμαρχο να πράξει τα αυτονόητα, ως οφείλει, αλλιώς η παράταξή μας, την Παρασκευή (7/5) το πρωί, θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστου.

Η δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αποτραπούν αντίστοιχα γεγονότα. Συνεχής φωτισμός, αύξηση των μέτρων φύλαξης και ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος αποτελούν άμεσες υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής.

Σημειώνουμε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας Μαυρίδη, ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις και βανδαλισμούς, χωρίς η δημοτική αρχή να αντιδρά. Καλούμε άμεσα τη δημοτική αρχή να λάβει επιπλέον μέτρα φύλαξης και ασφαλείας της περιουσίας του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet