Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση αμιάντου από οικόπεδο στην Άνω Πεύκη
Λυκόβρυση - Πεύκη

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση αμιάντου από οικόπεδο στην Άνω Πεύκη

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων υλικών αμιάντου από το οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 48, στην Άνω Πεύκη.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας και περιβαλλοντικής προστασίας. Η παρέμβαση κρίθηκε αναγκαία, καθώς η παρουσία αμιάντου συνιστά σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αποκαθίσταται, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, η ασφάλεια του χώρου και αντιμετωπίζεται ένα ζήτημα που προκαλούσε εύλογη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης επισημαίνει ότι συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις του για την προστασία της δημόσιας υγείας, τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος για όλους.

«Η απομάκρυνση του αμιάντου από το συγκεκριμένο οικόπεδο στην Άνω Πεύκη ήταν για εμάς ζήτημα άμεσης προτεραιότητας. Από την πρώτη στιγμή κινηθήκαμε με υπευθυνότητα και ταχύτητα, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και πρόσθεσε:

«Ως δημοτική αρχή, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια και δεν αφήνουμε κανένα θέμα που επηρεάζει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας χωρίς λύση. Συνεχίζουμε καθημερινά με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα, ώστε η πόλη μας να είναι ασφαλής, καθαρή και ανθρώπινη για όλους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet