Δήμος Μπροστά+: Tο ΚΟΙΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι κανενός
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Tο ΚΟΙΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Τα τακτικά μέλη του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Ελένη Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπος Καρανάσος, μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη, καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ για «παράνομες εντολές».

Ειδικότερα, τα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ αναφέρουν:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε από την πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ την απάντησή της  περί διαφάνειας των διαδικασιών.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ για ακόμη μια φορά, απαντά αοριστολογικά, προσπαθώντας να προβάλλει τις αρχές της διαφάνειας την ίδια στιγμή που προβαίνει σε παράνομες εντολές, ασκώντας ιδιαίτερη πίεση με την εντολή της προς τους συμβασιούχους υπαλλήλους να μονογράφουν πρακτικά διαγωνισμών και να αποτελούν μέλη σε διαδικασίες διαγωνισμών.

Επίσης, εντέλει εργαζομένους να καλούνται σε καθημερινή καταγραφή της κάθε ενέργειας που εκτελούν, λες και είναι προσωπικοί της υπηρέτες.

Επιπροσθέτως, είναι απαράδεκτο να αμφισβητείται η άψογη συνεργασία με την ιατρό του ΚΑΠΗ για λόγους διαφάνειας, όπως υποστηρίζει, καθώς η διαφάνεια για τη πρόεδρο είναι επιλεκτική διότι η ανανέωση της σύμβασης για τον παιδίατρο των παιδικών σταθμών δεν ακολούθησε την ίδια διαδικασία.

Τέλος, η κυρία πρόεδρος οφείλει να κατανοήσει ότι το ΚΟΙΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πόσο μάλλον ότι η ίδια δεν είναι αφεντικό. Εφόσον η κυρία πρόεδρος θέλει να γνωρίζει όσα συμβαίνουν στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, τότε καλό θα ήταν να μην παραμένει σπίτι της, αλλά να βρίσκεται καθημερινά στη υπηρεσία της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet