Δωροεπιταγές 10.320 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά την πασχαλινή περίοδο
Κοινωνία

Δωροεπιταγές 10.320 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά την πασχαλινή περίοδο

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και φέτος πριν τις γιορτές του Πάσχα δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 10.320 ευρώ σε συνολικά 175 οικογένειες που πληρούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ. Συνολικά οι επωφελούμενοι ήταν 293 άτομα, εκ των οποίων 90 μονοπρόσωπα νοικοκυριά, 52 με δύο μέλη, 33 με τρία και περισσότερα μέλη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Και φέτος προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν. Η ευχή μου είναι κάθε χρόνο να είναι όλο και λιγότεροι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet