Ενημέρωση για τους πλειστηριασμούς στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Ενημέρωση για τους πλειστηριασμούς στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης

Συζήτηση – ενημέρωση για τους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης «Γ. Διαμαντόπουλος» (παλαιό δημαρχείο Λυκόβρυσης, Αγίας Βαρβάρας & Γ. Αργύρη).

Την εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή κατά των Πλειστηριασμών Μαρούσι – Μεταμόρφωση – Λυκόβρυση-Πεύκη.

Σχετική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο δικηγόρος Δημήτρης Σαραφιανός.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές σημειώνουν:

Είναι αναγκαία η απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας με τη δημιουργία αυτοτελούς νομοθετικού πλαισίου και την ορθολογική διαχείριση του ζητήματος των δανείων και την κατάργηση του πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ειδικότερα όταν αφορούν πολίτες με μικρά εισοδήματα, ανέργους, βαριά ασθενείς ή ανάπηρους και εν γένει για όσους μπορεί εύκολα να αποδειχθεί ότι έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων χρόνων, είτε είναι μισθωτοί είτε επαγγελματίες είτε συνταξιούχοι.

Είναι αναγκαία η απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας με τη δημιουργία αυτοτελούς νομοθετικού πλαισίου και την ορθολογική διαχείριση του ζητήματος των δανείων και την κατάργηση του πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ειδικότερα όταν αφορούν πολίτες με μικρά εισοδήματα, ανέργους, βαριά ασθενείς ή ανάπηρους και εν γένει για όσους μπορεί εύκολα να αποδειχθεί ότι έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων χρόνων είτε είναι μισθωτοί είτε επαγγελματίες είτε συνταξιούχοι.

Είναι αναγκαία η απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας:

  • με την ορθολογική διαχείριση του ζητήματος των δανείων και
  • την κατάργηση του υφιστάμενου πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών,

ειδικότερα όταν αφορά πολίτες με μικρά εισοδήματα, ανέργους, βαριά ασθενείς ή ανάπηρους και εν γένει όσους μπορεί εύκολα να αποδειχθεί ότι έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων χρόνων είτε είναι μισθωτοί είτε επαγγελματίες είτε συνταξιούχοι…»

Η Αλληλεγγύη… η δύναμή μας!

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet