Επαναλειτουργούν από τις 23/3 τα ΚΑΠΗ του Δήμου σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Κοινωνία

Επαναλειτουργούν από τις 23/3 τα ΚΑΠΗ του Δήμου σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Επαναλειτουργούν από την Τετάρτη 23 Μαρτίου τα ΚΑΠΗ του Δήμου σε Λυκόβρυση και Πεύκη με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων οι οποίοι είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή, είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, του τελευταίου τριμήνου.

Για τηλεφωνικά ραντεβού οι πολίτες μπορούν να καλούν στους αριθμούς 210 8062702 και 210 8022187 για την Πεύκη και 210 2826926 για τη Λυκόβρυση.

Επιπλέον, ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η πραγματοποίηση των εκδρομών και των ομαδικών μετακινήσεων για τα δημοτικά ΚΑΠΗ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση της συμμετοχής ατόμων τα οποία επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου τριμήνου.

Μέτρα προστασίας που ισχύουν για όλες τις δραστηριότητες:

  • Χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εργασίας.
  • Τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων ένα άτομο ανά 2τ.μ. σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είτε αμιγείς για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες.
  • Τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του 70% για την αντισηψία χεριών. Εξαερισμός των χώρων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet