Επιτυχίες και διακρίσεις για τους σκακιστές του «Αριστοτέλη»
Κοινωνία

Επιτυχίες και διακρίσεις για τους σκακιστές του «Αριστοτέλη»

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τέσσερις σκακιστές του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης», οι οποίοι διακρίθηκαν και προκρίθηκαν από τη διοργάνωση των Τελικών Ατομικών Σχολικών Αγώνων Αττικής, που διεξήχθησαν στο The Mall Athens στις 19 Μαρτίου 2017, στους Τελικούς Ελλάδος που θα διεξαχθούν στο Λουτράκι από 8 έως 10 Απριλίου 2017.

Ιδιαίτερα ξεχώρισε η τεράστια επιτυχία του αθλητή του Συλλόγου Μιχάλη Βάσση ο οποίος με 7 νίκες σε 7 αγώνες (αήττητος) προκρίθηκε εντυπωσιακά ως πρώτος στους Τελικούς Αττικής στην Κατηγορία Α΄ Δημοτικού.

Πολύ σημαντικές ήταν οι επιτυχίες και των άλλων τριών σκακιστών του Συλλόγου, όπως της Θωμαής Μπαλαούρα που προκρίθηκε επίσης από την Α΄ Δημοτικού, με 4 νίκες, του Πάνου Μπογιατζή στην Κατηγορία Νηπίων, με 4 νίκες, και της Μαρίας Αδραχτά, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, επίσης της Κατηγορίας Νηπίων.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, οι τρεις αυτοί σκακιστές αγωνίζονται στην ομάδα μόλις λίγους μήνες και κατόρθωσαν χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλαν και τη βοήθεια των προπονητών τους, Σταμάτη Γλεζέλη, Δημήτρη Ντουντανιώτη και Νίκου Χατόγλου, στις εβδομαδιαίες προπονήσεις τους, να προκριθούν όχι μόνο στους Τελικούς Αγώνες Αττικής, αλλά και στους Τελικούς Ατομικούς Σχολικούς Ελλάδος. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όπως και σε όλους τους συντελεστές και στους γονείς τους.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αριστοτέλης» συγχαίρει ιδιαίτερα όλους τους σκακιστές και τους εύχεται να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους και στους Τελικούς Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet