Ε. Μανδαμαδιώτου: Πότε θα μάθει η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ να ενημερώνει τα μέλη και τους εργαζομένους
Κοινωνία

Ε. Μανδαμαδιώτου: Πότε θα μάθει η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ να ενημερώνει τα μέλη και τους εργαζομένους

Το τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, μέλος της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+, Ελένη Μανδαμαδιώτου, σημειώνει ότι «έφθασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η στιγμή της επαναλειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης – Πεύκης, όχι ωστόσο, όπως θα έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μας».

Ειδικότερα, η κ. Μανδαμαδιώτου αναφέρει ότι «χθες (2/6), ξαφνικά, διαβάσαμε όλοι, και εμείς ως τακτικά μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, ότι θα ανοίξει σήμερα (3/6), χωρίς όμως να γίνεται αναφορά ποιες επίσημες ή μη οδηγίες λήφθηκαν υπόψη και μάλιστα με τις συγκεκριμένες ελλιπείς συστάσεις που δόθηκαν» και προσθέτει ότι «τους τρεις σχεδόν μήνες που πέρασαν φάνηκε ότι η διοίκηση βλέπει ουτοπικά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το κλείσιμό της για να προσφέρει έργο ή υπηρεσίες προς τους δημότες μέσω τηλεδιάσκεψης, διαδικτυακά μέσω των πολλαπλών σελίδων που διαθέτει, από το να ασχοληθεί με θέματα “προς διευθέτηση” της λίστας που της έχουμε υποβάλει μέχρι την αναμενόμενη εδώ και καιρό απογραφή (ήταν μοναδική ευκαιρία)».

Το αδιανόητο και πάλι, συνεχίζει το τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ, «είναι, ότι ως συνήθως, δεν ενημερωθήκαμε από την πρόεδρο, Μ. Μαμαλάκη, ενώ ως τακτικά μέλη του συνδυασμού Δήμος Μπροστά+, αμέσως θα δηλώναμε να ακουστεί η γνώμη της πλέον αρμόδιας, της βιβλιοθηκονόμου, για το συγκεκριμένο θέμα και θα καταθέταμε την ΚΥΑ 33465/2020 που εκδόθηκε πριν μερικές μέρες με τις “Συστάσεις για την Επαναφορά της Κανονικής Λειτουργίας των Βιβλιοθηκών και τη Διαχείριση του Φυσικού τους Υλικού αναφορικά με τον COVID-19 της ΕΕΒΕΠ”», ενώ ακολούθως διερωτάται «πότε θα δεχθούν να συνεργαστούμε επιτέλους όλοι μαζί -διοίκηση, μέλη, εργαζόμενοι- ως ώριμοι, καλλιεργημένοι, δημοκρατικοί ενήλικες για το καλό και το όφελος όλων!».

Μετά από τις αποφάσεις που, όπως σημειώνει η κ. Μανδαμαδιώτου, «πάρθηκαν ερήμην μας», η διοίκηση καλείται να απαντήσει σειρά ερωτημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet