Κοπή πίτας εργαζομένων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κοπή πίτας εργαζομένων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 παρουσία και του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, στην αίθουσα του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος δήλωσε: «Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την προσπάθεια που κάνουν για το συλλογικό συμφέρον, για τους συνδημότες μας, για τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είναι άξιοι συνεργάτες στην κοινή μας δημιουργική προσπάθεια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν με ειδική πλακέτα οι υπάλληλοι που συνταξιοδοτήθηκαν από τον Δήμο το προηγούμενο έτος, ενώ παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Γκαραβέλλας, αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, ο Ευάγγελος Παπανικολάου, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, ο Χρήστος Σκαμάκης, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης, η Έφη Τσεκούρα, αντιδήμαρχος Επικοινωνίας με τον Δημότη, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνης Τσελέντας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστος Φωτίδης και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρμαγγιόλης, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι υπάλληλοι που παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα λόγω συνταξιοδότησης είναι οι εξής: Γεωργία Αντωνίου, Περσεφόνη Χρυσοβέργη, Μιράντα-Στυλιανή Ζαφειροπούλου-Φιλίππου, Δημήτρης Κουτσικάκης, Σοφία Χουλιάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet