Λυκόβρυση Πεύκη.-: Να συνταχθεί ο Δήμος με την Περιφέρεια Αττικής κατά των διοδίων
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη.-: Να συνταχθεί ο Δήμος με την Περιφέρεια Αττικής κατά των διοδίων

Να συνταχθούν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι φορείς και η τοπική κοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής κατά των πλευρικών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο προτείνει ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται:

Η κατάθεση εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της δημιουργίας πλευρικών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, συνιστά αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη εκφράζοντας πλήρως το περί δικαίου αίσθημα χιλιάδων συμπολιτών μας σε όλη τη Βόρεια Αττική.

Θεσμικά, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και οι συλλογικές εκφράσεις της τοπικής κοινωνίας, οφείλουμε να συνταχθούμε και να εκφράσουμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα την υποστήριξή μας, κάτι που αναμένουμε ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Μαυρίδη θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε λίγες ημέρες.

Η ευαισθητοποίηση και ενασχόληση του πρώην δημάρχου Πεύκης και νυν ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου κ. Παύλου Καμάρα με το συγκεκριμένο θέμα, είναι άλλη μία σημαντική παράμετρος που οφείλουμε να αναδείξουμε και αναγνωρίσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet