Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν για τη λειτουργία των χριστουγεννιάτικων σπιτιών
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν για τη λειτουργία των χριστουγεννιάτικων σπιτιών

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για την τοποθέτηση και λειτουργία των χριστουγεννιάτικων σπιτιών της παράταξης σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει:

Για τρίτη συνεχή χρονιά η δημοτική κίνηση Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 «έστησε» στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας τα δύο χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της, το ένα στη Λυκόβρυση και το άλλο στην Πεύκη. Είναι πια θεσμός για μας η δράση αυτή την οποία υποστηρίζουμε με πολύ κέφι και μεράκι και θα την συνεχίσουμε με την εκλογή μας στη δημοτική αρχή στις προσεχής εκλογές μέσα από τις δομές του Δήμου και σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής μας, γιατί πιστεύουμε πως τις εορταστικές μας ευχές προς τους συμπολίτες μας πρέπει να τις λέμε ζωντανά και πηγαία, σφίγγοντάς τους το χέρι και κερνώντας τους ένα γλύκισμα των ημερών ή προσφέροντάς τους, ιδιαίτερα για τους μεγαλύτερους, ένα παραδοσιακό τσιπουράκι!

Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε και φέτος ήταν συγκλονιστικές! Η αμεσότητα τις επαφής με τους συμπολίτες μας μας δίδαξε πολλά ωφέλιμα. Δεν θα μπορούσαμε, όμως, να πραγματοποιήσουμε αυτήν τη δραστηριότητα αν δεν μας βοηθούσαν με διάθεση υποδειγματικής προσφοράς οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου μας, οι οποίοι με υποδειγματική συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας, είτε στην Τεχνική Υπηρεσία ιδιαίτερα τους ηλεκτρολόγους, είτε στις οικονομικές υπηρεσίες για την ειλικρινή μέριμνά τους στην έκδοση της σχετικής άδειας που απαιτούσε η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων σπιτιών μας.             

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις άπειρες ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι για τρίτη συνεχή χρονιά ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά μας για χορηγίες, κυρίως σε γλυκίσματα επίκαιρα των ημερών. Τέλος, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» οι οποίοι αφιλοκερδώς χόρεψαν ποντιακούς χορούς κατά τις τελετές των εγκαινίων των σπιτιών μας τόσο στη Λυκόβρυση όσο και στην Πεύκη, δίνοντας ένα ιδιαίτερο γιορταστικό τόνο και χαρά στους καλεσμένους μας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοήθησαν για τη σωστή προβολή μας μέσα από τα social media, όλους που παρόλο το κρύο έκαναν τα πάντα για να στηθούν, να στολιστούν, αλλά και για να μπουν ξανά στην αποθήκη μας τα σπιτάκια. Επίσης. όλους που με τη βοήθεια τους έδωσαν ένα άλλο χρώμα στις εκδηλώσεις όπως αυτούς που έκαναν τον Άγιο Βασίλη κ.ά.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και σας ευχόμαστε Καλή και Ευλογημένη Χρονιά και κάθε καλό σε σας και στις οικογένειές σας!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet