Με «Αλληλέγγυες Νότες» υποδέχτηκε τη νέα σχολική χρονιά το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης
Κοινωνία

Με «Αλληλέγγυες Νότες» υποδέχτηκε τη νέα σχολική χρονιά το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη
Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη υποδέχτηκε μαθητές, καθηγητές και γονείς του 2ου Γυμνασίου Πεύκης, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, σε μια μοναδική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τη μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες». Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου, Θεοδώρα Μαζιώτη, ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΠΕΑΠ για τη στήριξη που παρείχε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης η οποία είχε διττό ρόλο. Από τη μια οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ψυχαγωγήθηκαν από τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Νερό Νεράκι», με τραγούδια και  μύθους για το νερό, ενώ από την άλλη συνεισέφερε ο καθένας στο μέτρο του δυνατού με σχολικά είδη τα οποία και θα μοιράσει η Διεύθυνση σύμφωνα με τις ανάγκες.

Η κα Πατούλη στον σύντομο χαιρετισμό της, ως εκπαιδευτικός, μίλησε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ «για τον σκοπό της συλλογικής έκφρασης που γεννάται μέσα από τη μουσική και τις εκδηλώσεις Πολιτισμού που αποτελούν συνώνυμο των αξιών του Ανθρωπισμού και δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για κοινή ευαισθητοποίηση», όπως τόνισε. Ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργική σκέψη, «κάτι που έχουμε ιδιαίτερα όλοι ανάγκη σήμερα», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet