Μισό τόνο τρόφιμα πρόσφερε στις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+ και συνεχίζει…
Κοινωνία

Μισό τόνο τρόφιμα πρόσφερε στις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+ και συνεχίζει…

Πιστή στην φιλοσοφία μας να στηρίξουμε εμπράκτως κάθε κίνηση αγάπης προς τους συνανθρώπους μας παραδώσαμε περισσότερο από μισό τόνο τρόφιμα και πρώτες ύλες στις ενορίες Αγίας Βαρβάρας και Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης, για την προετοιμασία των γευμάτων που προσφέρουν στους ευπαθείς συμπολίτες μας» αναφέρεται εκ μέρους της παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Ειδικότερα, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριο Ψυχάλη, τα μέλη της παράταξης Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Κυριάκος Κατσόγιανος, Μαρία Τραγάδη, Σπυριδούλα Σίννη και Χρήστος Μπουζαρέλος παρέδωσαν τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει όλο το προηγούμενο διάστημα μέλη, εθελοντές και πολίτες, οι οποίοι συντάχθηκαν στην κοινή προσπάθεια να υποστηριχθούν όσοι έχουν ανάγκη.

«Η δράση δεν σταματά εδώ, αλλά θα συνεχιστεί αδιάκοπα, με στόχο να συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στις υπόλοιπες ενορίες της πόλης. Όσοι δημότες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της δράσης Σπυριδούλα Σίννη στο 6978 098936» σημειώνει η παράταξη και καταλήγει στην ανακοίνωσή της λέγοντας ότι «Στηρίζουμε τις πράξεις αγάπης! Είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet