Ξανά σε δράση το σχολικό λεωφορείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ξανά σε δράση το σχολικό λεωφορείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Επανεκκίνησαν τα δρομολόγια του σχολικού λεωφορείου για την εξυπηρέτηση των παιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο στο εξής θα έχει τη δυνατότητα και για τη μεταφορά βρεφών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν τεθεί σε λειτουργία οι απαιτούμενες εργασίες αδειοδότησης και μετατροπής του οχήματος και πλέον είναι πλήρως διασκευασμένο και σε συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας, διαθέτοντας παράλληλα τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας και του ΚΟΚ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας και η διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, υποδέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό το όχημα και, βεβαίως, τα πρώτα βρεφάκια που πραγματοποίησαν το δρομολόγιο.

Ήδη μετά την επανεκκίνηση των δρομολογίων και έως τη λήξη του σχολικού έτους, θα εξυπηρετηθούν συνολικά 28 παιδιά άνω των 2,5 ετών και 5 βρέφη, ενώ με την έναρξη της νέας χρονιάς, θα επαναληφθεί η διαδικασία αιτήσεων, ώστε να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός.

Σημειώνεται ότι το όχημα είναι χωρητικότητας συνολικά 30 θέσεων, ενώ για αποκλειστική μεταφορά βρεφών, μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 18 θέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet