Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας φορέων της πόλης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας φορέων της πόλης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020. Ξεκίνησε από την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και την εκδήλωση του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Θένιας», συνέχισε με την εκδήλωση των Αεροπροσκόπων Πεύκης στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, ενώ το μεσημέρι σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Λυκόβρυσης παρέστη στην κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης Πόλη της Ζωής μας, της οποίας ηγείται. Τέλος, βρέθηκε και πάλι στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» για την εκδήλωση του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες».

Στην κοπή πίτας της και συνεστίαση της δημοτικής παράταξης Πόλη της Ζωής μας βρέθηκαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάκης Ιωαννίδης, η τέως γενική γραμματέας Ισότητας, Ειρήνη Μαυροπούλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης, που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Ο κ. Μαυρίδης αφού ευχήθηκε σε όλες και σε όλους για τη νέα χρονιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή, θέλαμε όμως να κάνουμε τη συνεστίαση μας εντός της πόλης μας. Ευχαριστώ τους παλιούς και τους νέους φίλους, που στηρίζουν την προσπάθειά μας, καθώς και τους διακεκριμένους προσκεκλημένους μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο ψηφιστήκαμε από τους πολίτες, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τα ψεύδη και τον λαϊκισμό. Συνεχίζουμε λοιπόν για την Πόλη της Ζωής μας και ο στόχος μας ως δημοτική Αρχή είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet