Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: Το συμφέρον της πόλης απαιτεί ένωση δυνάμεων
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: Το συμφέρον της πόλης απαιτεί ένωση δυνάμεων

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις δυνάμεις της πόλης «να ενώσουν τις προσπάθειες τους για το συμφέρον των πολιτών».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Είναι κοινή διαπίστωση ότι η ποιότητα ζωής των κατοίκων στην πόλη μας συνεχώς υποβαθμίζεται με συνέπεια το τελευταίο διάστημα η κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη.

Οι πολίτες διαπιστώνουν ότι η πορεία του Δήμου μας είναι κατηφορική. Στην καθημερινότητα, στην καθαριότητα, στο περιβάλλον, στα σχολεία, στις κοινωνικές δομές παντού σχεδόν ο βαθμός ετοιμότητας είναι χαμηλός.

Το ίδιο συμβαίνει και στα θέματα διαφάνειας και δημοσίου διαλόγου. Καμιά συνεννόηση της διοίκησης του Δήμου με τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς, την κοινωνία των πολιτών. Το κλίμα βαραίνει παντού.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, που δεν φαίνεται να αλλάζει με τη σημερινή διοίκηση, η δημοτική ομάδα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και μέλη τους δημοτικούς συμβούλους  Κατερίνα Φασουλά, Φραντζέσκα Αλεξοπούλου και Κώστα Ξανθόπουλο, αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις δυνάμεις της πόλης να  ενώσουν τις προσπάθειες τους για το συμφέρον των πολιτών.

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να δοθεί ένα τέλος στη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση της πόλης. Και σε αυτό το προσκλητήριο δεν περισσεύει κανένας. Και φυσικά δεν μπαίνουν ούτε όροι, ούτε προϋποθέσεις. Δεν πάει άλλο…

Το συμφέρον της πόλης μας και των κατοίκων της είναι επάνω από όλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet