Συνάντηση επικεφαλής «Η Αθήνα είμαστε εμείς» & Λυκόβρυση Πεύκη.-
Κοινωνία

Συνάντηση επικεφαλής «Η Αθήνα είμαστε εμείς» & Λυκόβρυση Πεύκη.-

Συνάντηση με τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς», δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων, Χρήστο Τεντόμα, είχε σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία της πρωτοβουλίας, ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κωνστάντος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, όπως ενημερώνει ο επικεφαλής της παράταξης, αυτοδιοικητικά ζητήματα και η ανταλλαγή απόψεων για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στους Δήμους, τόσο στην κατεύθυνση αναβάθμισης και διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, όσο και για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα και την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Τεντόμας, τον οποίο ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ως από τους πλέον έμπειρους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αθηναίων, ανέλυσε τα κίνητρα δημιουργίας και τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την πρωτοβουλία πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς», καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη υλοποιήσει, όπως πριν λίγες ημέρες τη συνδιοργάνωση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών με θέμα την προσβασιμότητα στις πόλεις για όλους τους πολίτες. Την εκδήλωση είχε παρακολουθήσει ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και, όπως σημειώνει, ήταν «ιδιαίτερα χρήσιμη και επιτυχής με τις προτάσεις που κατατέθηκαν και τη βιωματική αντίληψη του καθημερινού “γολγοθά” που ζουν πολλοί κάτοικοι επιχειρώντας απλά να μετακινηθούν στην πόλη τους».

Ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαρίστησε τον κ. Τεντόμα για την «άψογη», όπως τη χαρακτήρισε, φιλονία και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί σύντομα τον Δήμο του Βορείου Τομέα Αθηνών, πρόσκληση που ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Η Αθήνα είμαστε εμείς» αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet