Συνάντηση Π. Ιωάννου με Γ. Στουρνάρα για θέματα ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Κοινωνία

Συνάντηση Π. Ιωάννου με Γ. Στουρνάρα για θέματα ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Π. Ιωάννου, επισκέφθηκε το γραφείο του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, με έμφαση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Επικεντρώνοντας τη συζήτηση στον Δήμο μας και την ορθή πολιτική σε τοπικό επίπεδο για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, τέθηκε το ερώτημα στον κ. Στουρνάρα για τη συνιστώμενη δράση, όπως την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς υπηρεσιών προς τους δημότες, στην εκτέλεση μεγάλων έργων, στην οικονομική εξυγίανση και πώς αυτά εξισορροπούνται στην ιδανική “συνταγή” διοίκησης», σημειώνει ο κ. Ιωάννου και προσθέτει:

«Οι αποφάσεις για την επίτευξη όλων των σκοπών μίας σύγχρονης Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να σταματούν στο μάζεμα των σκουπιδιών και τη συντήρηση του χθες, αλλά να οδηγούν σε πολιτικές, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, χρηματο-οικονομικές και κοινωνικές, για τη βιώσιμη και δημιουργική ανάπτυξη.

»Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες ιδέες θα βρουν απήχηση και στον δικό μας Δήμο προς όφελος των συμπολιτών μας, υιοθετώντας πολιτικές σύγχρονου μάνατζμεντ και απομακρυνόμενοι από την απλή -και ανεπιτυχή- διαχειριστική προσέγγιση του χθες».

Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας συνόψισε τις συμβουλές του στη λέξη-κλειδί «Ανάπτυξη», όπως τονίζει ο κ. Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet