Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Καμία περικοπή στο επίδομα ΒΑΕ
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Καμία περικοπή στο επίδομα ΒΑΕ

Την «επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χρήση χημικών στους εργαζόμενους» που διαδήλωναν στις 18 Φεβρουαρίου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ σημειώνει ότι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου «η Αθήνα θα πλημμυρίσει από χιλιάδες διαδηλωτές».

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει:

«Το Σωματείο μας καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής με εκτεταμένη χρήση χημικών στους συναδέλφους που διαδήλωναν για να μην περικοπεί το επίδομα θανάτου, από το ήδη πετσοκομμένο μισθό τους, σε συνθήκες που η ακρίβεια στερεί σε μας και τις οικογένειές μας ακόμα και τα βασικά.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης και μέλους της διοίκησης του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης.

Η κυβέρνηση επιτέθηκε σε σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενους στη καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, το πράσινο. Χτύπησε αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στα χημικά, τις χλωρίνες και τα σκουπίδια. Χτύπησε αυτούς που τους θερίζουν οι καρκίνοι και οι ηπατίτιδες. Χτύπησε αυτούς που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία.

Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι κρατική καταστολή και αντεργατική πολιτική πάνε χέρι χέρι. Θα πάρουν την απάντηση τους. Μην καρτεράτε να λυγίσουμε. Το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Σύνταγμα η Αθήνα θα πλημμυρίσει από τους χιλιάδες διαδηλωτές από όλη τη χώρα. Κάτω τα ξερά σας από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Κάτω τα ξερά σας από το εισόδημα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet