Σύλληψη για ληστείες σε φαρμακεία με τη συνεργασία του Τ.Α. Πεύκης – Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Σύλληψη για ληστείες σε φαρμακεία με τη συνεργασία του Τ.Α. Πεύκης – Λυκόβρυσης

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πεύκης – Λυκόβρυσης, ένας 61χρονος ημεδαπός για ληστείες, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ύστερα από επισταμένη έρευνα των ανωτέρω Υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της οποίας συνελέγη πλήθος στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη επαναλαμβανόμενων ληστειών σε φαρμακεία, στην Βορειανατολική Αττική.

Ειδικότερα, ο 61χρονος κινούμενος με μοτοσυκλέτα, εντόπιζε φαρμακεία όπου οι υπάλληλοι ήταν νεαρές γυναίκες και δεν παρευρίσκονταν πελάτες. Στη συνέχεια, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος, καθώς και με την απειλή μαχαιριού, τρομοκρατούσε τα θύματα του και ακολούθως αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ΄ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια μοτοσυκλέτα, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών καθώς και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις στη Λυκόβρυση και στο Μαρούσι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet