Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου: Παράτυπη αλλαγή των ορίων εγγραφής των νηπίων του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης
Κοινωνία

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου: Παράτυπη αλλαγή των ορίων εγγραφής των νηπίων του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης

Για «αυθαίρετη και παράτυπη αλλαγή των ορίων εγγραφής νηπίων του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης χωρίς την έγκριση του συλλόγου και του ομώνυμου νηπιαγωγείου, αλλά και χωρίς να ανακοινωθεί στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου» κάνει λόγο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών αναφέρει σχετικά:

«Κατόπιν αναφοράς των συναδέλφων του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης ερωτάται η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας για ποιους λόγους προέβη στην καθόλα αυθαίρετη και παράτυπη αλλαγή των ορίων εγγραφής νηπίων του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης χωρίς την έγκριση του συλλόγου των διδασκόντων του ομώνυμου Νηπιαγωγείου και χωρίς να ανακοινωθεί αυτό προηγούμενα στην προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης;

Το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο αντιμετωπίζει χρόνια κτηριακά προβλήματα με αποτέλεσμα η αλλαγή – επέκταση των ορίων εγγραφής νηπίων που επιχειρεί να επιβάλει η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να επιφέρει περαιτέρω προβλήματα στη εύρυθμη λειτουργία του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, αυξάνοντας τον αριθμό των εγγεγραμμένων νηπίων, τα οποία δεν μπορούν να στεγαστούν στις υπάρχουσες αίθουσες του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου και μοιραία θα μετακινηθούν σε όμορα νηπιαγωγεία, δημιουργώντας άπειρα προβλήματα σε οικογένειες και νηπιαγωγεία της περιοχής.

Καλούμε τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας να αναθεωρήσει την απόφασή της αυτή η οποία εξ όσων γνωρίζουμε δεν συζητήθηκε ποτέ ως τώρα ούτε αποφασίστηκε από τη ΔΕΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, όπως ο νόμος ορίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet