Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2017 στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λυκόβρυσης.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης, εκτός από τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνη Τσελέντα, παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Σκαμάκης και Ευάγγελος Παπανικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. ΠανταζήςΓ. Καρύμπας, Χρ. Φωτίδης, Ε. Παπαδημούλη, Κ. Μπαλδεράνος και Δ. Κωνστάντος.

Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων του Δήμου, όπως από την Κίνηση Πολιτών ο κ. Παπαδιαμάντης, από το Σύλλογο Γυναικών η κα Χρ. Χαριτάκη και από τον Α.Ο. Λυκόβρυσης ο κ. Κ. Διαμάντης.

Επίσης, την τελετή παρακολούθησαν μέλη του ΚΑΠΗ και των οικογενειών τους, αντάλλαξαν ευχές για την καλή χρονιά και απόλαυσαν την εορτή που ετοίμασε με αγάπη το προσωπικό του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ ευχήθηκαν στα μέλη του ΚΑΠΗ μια σπουδαία γεμάτη υγεία χρονιά και αντάλλαξαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, ενημερώνοντάς τους, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ, για τη φροντίδα του Δήμου και του ΚΟΙΠΑΠ για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση από τα μέλη του ΚΑΠΗ με τίτλο «Μαύρα μαντάτα» που χάρηκαν και χειροκρότησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι που είχαν ήδη γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet