Παραλαβή νέου σχολικού λεωφορείου από το ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Παραλαβή νέου σχολικού λεωφορείου από το ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνης Τσελέντας, παρέλαβε το νέο σχολικό λεωφορείο που είναι ειδικά κατασκευασμένο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. «Μετά από επίπονες προσπάθειες του προσωπικού του ΚΟΙΠΑΠ, η απόκτηση ενός τέτοιου οχήματος είναι πραγματικότητα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ν.Π. και συμπληρώνει:

«Το νέο λεωφορείο έχει ειδικές προδιαγραφές για παιδιά έως 5 ετών και πληρεί τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφάλειας. Οι μικροί μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα μεταφέρονται γρήγορα και με σιγουριά από και προς τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ο οποίος θα προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία υψηλής ποιότητας στους δημότες του».

Ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ δήλωσε λίγο μετά την παραλαβή του οχήματος: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Αν. Μαυρίδη για την υποστήριξή του αλλά και όλο το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, όπως και τους εργαζόμενους στο τμήμα Προμηθειών και την Τεχνική Υπηρεσία, για τη συμβολή τους σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα».

Η παραλαβή του οχήματος έγινε παρουσία της διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλας Βαρδάκου και του οδηγού Κώστα Κολλιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet