Το «ευχαριστώ» του Π. Ιωάννου στους εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Το «ευχαριστώ» του Π. Ιωάννου στους εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος και αποχώρησε… ηχηρά από τη διοίκηση του Δήμου, ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συνεργασία που είχε μαζί τους τα δύο χρόνια που υπηρέτησε την πόλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωάννου αναφέρει:

«Παραιτούμενος από τη θέση του αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης θα ήθελα για ακόμη μια φορά να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου και να αναγνωρίσω το έργο των αφανών και παρεξηγημένων εργαζομένων του Δήμου μας.

»Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων που υπηρέτησα τον Δήμο μας ως αντιδήμαρχος είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τους περισσότερους από αυτούς τους εργαζόμενους, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του Δήμου μας.

»Είμαι σε θέση, λοιπόν, να διαβεβαιώσω τους δημότες για την τεράστια προσπάθειά των εργαζόμενων να επιτελέσουν με τον καλύτερο τρόπο το έργο τους και τα καθήκοντα που τους ανατίθενται, όμως σχεδόν πάντοτε αυτή προσπάθεια δεν αναγνωρίζεται, συχνά απομειώνεται και αποπροσανατολίζεται από την έλλειψη ή την ανικανότητα του πολιτικού μάνατζμεντ ή ακόμη χειρότερα από την κατάργηση του πλάνου εργασίας τους, εξαιτίας ρουσφετολογικών παρεμβάσεων και αλλαγών των προτεραιοτήτων.

»Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτήν τη διετία και επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση, κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας και υπερβάλλοντας τον εαυτό τους, ήταν πάντοτε εκεί πρόθυμοι να συμβάλλουν σε οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία και προσπάθεια.

»Ακούω και άκουγα όλη τη διετία παράπονα των δημοτών για θέματα καθαριότητας, συντήρησης, εικόνας του Δήμου μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρέμβω, αφού δεν ήταν μέσα στους τομείς των καθηκόντων, που μου είχαν ανατεθεί.

»Υπόσχομαι όμως ότι θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις και από όποια θέση μου επιφυλάσσουν οι συνδημότες μου, για να δώσω τις αναγκαίες λύσεις και σε αυτούς τους τομείς.

»Για άλλη μια φορά διαβεβαιώνω ότι για τη σημερινή εικόνα του Δήμου μας δεν είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου που είναι υπεύθυνοι, αλλά το πλημμελές και αναχρονιστικό μάνατζμεντ. Αυτό πρέπει να αλλάξει και υπόσχομαι ότι θα το αλλάξω, από όποια θέση κι αν εργασθώ γι’ αυτό, στο αμέσως προσεχές μέλλον.

»Όφειλα την αναγνώριση αυτή προς τους εργαζομένους για την προσφορά τους, γιατί το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Η «Νέα Δημιουργία» είναι εδώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet