Όμιλος για την UNESCO Β.Π.: Η κοινωνία θα απομονώσει τους θλιβερούς αρνητές κάθε κοινωνικής πρωτοβουλίας
Αθλητισμός

Όμιλος για την UNESCO Β.Π.: Η κοινωνία θα απομονώσει τους θλιβερούς αρνητές κάθε κοινωνικής πρωτοβουλίας

Το Δ.Σ. του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων απαντά στις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και καταφέρονταν κατά της προέδρου του Ομίλου, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, με αφορμή την αθλητική διοργάνωση της Τετάρτης 2 Μαΐου 2018.

Στην ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Ομίλου κάνει λόγο για «θλιβερούς συντάκτες», που «δεν έχουν καμία αναστολή να ευτελίζουν, για λόγους μικροπαραταξιακής σκοπιμότητας, οποιαδήποτε πρωτοβουλία με σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων:

Προκαλεί πραγματικά βαθύτατη θλίψη η «βιομηχανία» ανακοινώσεων που έχει στηθεί από ορισμένα, θεσμικά και μη, πρόσωπα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με αφορμή την αθλητική γιορτή κατά των διακρίσεων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, με πρωτοβουλία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Οι θλιβεροί συντάκτες των απίστευτης κακίας, συκοφαντικών ανακοινώσεων, που αποκλειστικό στόχο έχουν το πρόσωπο της προέδρου του Ομίλου, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, δεν διστάζουν να «ποδοπατήσουν» τα υψηλής αξίας μηνύματα – «μαθήματα» κατά των διακρίσεων και των αποκλεισμών που πέρασαν οι μεγάλοι μαχητές της ζωής, οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο, στα εκατοντάδες παιδιά που παρακολούθησαν έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ χωρίς διακρίσεις.

Κυριευμένοι από την ανεξέλεγκτη εμπάθειά τους κατά της κ. Μ. Πατούλη, δεν έχουν καμία αναστολή να ευτελίζουν, για λόγους μικροπαραταξιακής σκοπιμότητας, οποιαδήποτε πρωτοβουλία με σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα πραγματοποιείται, όπως αυτές που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, επιδιώκοντας να καλλιεργήσουν τον διχασμό μεταξύ των πολιτών. 

Αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι όσο θα συνεχίζουν τον κατήφορό τους, τόσο και θα απομονώνονται από τη συντριπτική πλειονότητα της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει πλέον αντιληφθεί τη «διατεταγμένη υπηρεσία» εκείνων που, όντας ανίκανοι οι ίδιοι να δημιουργήσουν, προσπαθούν να «γκρεμίσουν» όσα οι άλλοι οικοδομούν.

Σε αυτούς ταιριάζει «γάντι» η φράση του Μενάνδρου: «Καθένας κάτω από την ίδια του την κακία σαπίζει».

Το Δ.Σ. του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Μάρκος Μιχελάκης, Αναστασία Χρόνη, Ανδρέας Μανίκας, Αναστασία ΜαρμαγγιόληΜαρία Αραμπατζή, Αθανάσιος ΚίκοςΜαίρη Χέλμη, Λένα Μάλλα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet