Ένας χρόνος από τον χαμό του Μιχάλη Χαβιάρα
Κοινωνία

Ένας χρόνος από τον χαμό του Μιχάλη Χαβιάρα

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Πευκιώτη Μιχάλη Χαβιάρα και το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του, η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης καθώς και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κολυμβητήριο και το Θέατρο της πόλης, ενώ ήταν μέλος της παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Ακολουθεί το συλλυπητήριο μήνυμα της παράταξης:

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Μιχάλης Χαβιάρας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και την Κυριακή 17 Ιουλίου (ώρα 10:00) η σύζυγός του και τα παιδιά του τελούν το ετήσιο μνημόσυνο στον Άγιο Παντελεήμονα της Πεύκης.

Ο θάνατος του Μιχάλη ήταν ξαφνικός και μας συγκλόνισε όλους. Γιατί είχε πολλούς φίλους και ήταν αξιαγάπητος. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Με πλούσια δράση στην πόλη και με ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά και τα αθλητικά, άφησε την υπογραφή του στον Α.Ο. Πεύκης του οποίου υπήρξε αντιπρόεδρος και ιδρυτής του τμήματος της γυμναστικής, στο άθλημα όπου αργότερα διαδραμάτισε κορυφαίο ρόλο ως στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Στον Δήμο υπήρξε αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κολυμβητήριο και το Θέατρο, όπου και άνοιξε νέους ορίζοντες. Σημαντική ήταν η εμπειρία του και η προσφορά του στα πρώτα βήματα του Τοπικού Συμβουλίου Πεύκης, στο οποίο είχε εκλεγεί με έναν τεράστιο αριθμό ψήφων.   

Είχαμε την εξαιρετική τιμή να είμαστε με τον Μιχάλη στην ίδια παράταξη. Αρχικά στη Νέα Εποχή και στη συνέχεια στη Συμμαχία Πολιτών, της οποίας ήταν συντονιστής γραμματέας. Έβαζε επάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον και το καλό του Δήμου μας. Και εργαζόταν με πάθος για την πόλη μας. Ο ρόλος του (και) στα τοπικά πράγματα ήταν πολύ σημαντικός. Γι΄ αυτό και το κενό του μεγάλο.

Τα μέλη, τα στελέχη, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, εκφράζουμε στη σύζυγό του Λίνα, στις δυο κόρες του, στους γαμπρούς του και στα εγγονάκια του τα θερμά της συλλυπητήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet