Πλήθος συμμετοχών στον 8ο φιλανθρωπικό χορό των Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Πλήθος συμμετοχών στον 8ο φιλανθρωπικό χορό των Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 8ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στη εκδήλωση συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ενισχύοντας έτσι τον σκοπό του που είναι η παροχή βοήθειας  σε οικογένειες του Δήμου οι οποίες βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση αυτή του Συλλόγου μας, η οποία κύλησε με κέφι, καλή διάθεση και πολύ χορό σε μια υπέροχη αίθουσα! Επίσης ευχαριστούμε όλους εκείνους που, μέσα από το θεσμικό τους ρόλο, ενίσχυσαν και ενισχύουν τις δράσεις μας» αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κ. Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Ευάγ. Παπανικολάου, Νικ. Γκαραβέλας, Χρ. Σκαμάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Ποριώτου-Χρούσου, Άννα Ασπραδάκη (συγγραφέας), Χρ. Φωτίδης (πρόεδρος Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής), η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Μ. Μαμαλάκη, ο τοπικός σύμβουλος Πεύκης Κων/νος Αναγνώστου και ο κ. Παν/της Ιωάννου, από την ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020.

Ακόμη παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «Τάλως»,  Γ. Καρχιλάκης, ο πρόεδρος Μικρασιατών Πεύκης, Γ. Γαζεπίδης, ο πρόεδρος του εξωραϊστικού πολιτιστικού Συλλόγου η «ΠΕΥΚΗ», Β. Μήκας, η βραβευμένη συγγραφέας Σταυριανή Στεφάνου, η ποιήτρια Πόλα Βακιρλή-Γιαννακοπούλου, η συγγραφέας και ποιήτρια Ελένη Δάλλα και η ζωγράφος Αργυρώ Παφίλη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο έγκριτος μουσικός και μαέστρος Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, η κα Κορίνα Λιούτα, προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ) Μονάδας Υγείας Αμαρουσίου και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου «ΘΕΛΩ», ο στρατηγός Σ.Ξ. ε.α., Γ. Μαλατράς, ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Γεώργιος Χρούσος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, Μ. Χέλμης και πολλοί φίλοι από τον χώρο της υγείας, της τέχνης και των γραμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet