«Άτυπο Συμβούλιο Δημάρχου» δεσμεύεται ότι θα συστήσει η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

«Άτυπο Συμβούλιο Δημάρχου» δεσμεύεται ότι θα συστήσει η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε με την ευκαιρία των τέταρτων γενεθλίων της, τον περασμένο Ιούνιο, ο επικεφαλής της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020, Παναγιώτης Ιωάννου ανακοίνωσε τις πρωτοβουλίες της παράταξης για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του, όταν αυτή θα αναλάβει τη δημοτική αρχή.

Τότε είχε ανακοινώσει τη θεσμική συνάντηση κάθε μήνα του δημάρχου με τους συμπολίτες, στο γραφείο του, σε μέρες και ώρες που – όπως λέει η παράταξη – έχουν ήδη από σήμερα καθοριστεί. Σήμερα, ανακοινώνει τη δεύτερη πρωτοβουλία της, με την οποία θεωρεί ότι «θα συμβάλλει τα μέγιστα στην οργάνωση και αρμονική λειτουργία του Δήμου μας, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και τη θέληση για εθελοντική προσφορά όλων μας».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «επειδή πιστεύουμε ότι όλοι όσοι εξεδήλωσαν την επιθυμία να είναι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά δεν εκλέχτηκαν, έχουν τη διάθεση της εθελοντικής προσφοράς και την αγάπη για την πόλη μας, προτείνουμε τη δημιουργία ενός άτυπου Συμβουλίου Δημάρχου, το οποίο θα απαρτίζεται από μη εκλεγέντες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν στις εκλογές, ανεξάρτητα από την πολιτική παράταξη που ανήκει ο καθένας. Ο αριθμός τους θα είναι όσοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο (33) και θα συνεδριάζουν κάθε δεύτερη Δευτέρα του κάθε ζυγού μήνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή έξι φορές τον χρόνο.

»Πιστεύουμε ότι ο άτυπος αυτός θεσμός θα ενεργοποιήσει όλους όσους έχουν τη διάθεση για προσφορά και έργο στον Δήμο μας, αλλά παράλληλα ενεργοποιεί στην πράξη το κεντρικό μας σύνθημα “Ενωμένοι Μπορούμε”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet