Αναφορά – σχολιασμός του Δ. Κωνστάντου σε δημοσίευμα του «Ε»
Πολιτική

Αναφορά – σχολιασμός του Δ. Κωνστάντου σε δημοσίευμα του «Ε»

«Σε σημερινό δημοσιογραφικό ρεπορτάζ σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης της 7ης Δεκεμβρίου 2017 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λυκόβρυση Πεύκη.- “…υπερασπίστηκε -και υπερψήφισε- τις θέσεις της διοίκησης…”. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με το συμπέρασμά σας που δημιουργεί λανθασμένους συνειρμούς σε όσες και όσους διαβάζουν το σχετικό δημοσίευμα».

Με αυτή την εισαγωγή ξεκινά εκτενέστατη αναφορά – σχολιασμός του επικεφαλής της Λυκόβρυσης Πεύκης.-, Δημήτρη Κωνστάντου, στο ρεπορτάζ του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 και τους προϋπολογισμούς του ΚΟΙΠΑΠ και του ΠΕΑΠ. Στη συνέχεια σχολιάζει όλα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση και καταλήγει με την αναφορά:

«Προφανώς είναι αυτονόητο, αναφαίρετο και απολύτως σεβαστό δικαίωμά σας να σχολιάζετε σύμφωνα με τα κριτήριά σας όσα παρακολουθήσατε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παρέμβασή μας απλά “φωτίζει” τη δική μας οπτική γωνία».

Εμείς θα είμαστε πολύ πιο σύντομοι εστιάζοντας σε δύο σημεία:

  1. Η αναφορά ότι ο κ. Κωνστάντος υποστήριξε και ψήφισε τις θέσεις της διοίκησης Μαυρίδη δεν αποτελεί συμπέρασμα, αλλά διαπίστωση, την οποία και ο ίδιος δεν αρνείται στην εκτενέστατη αναφορά του.
  2. Δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιους και με ποιον τρόπο δημιουργούνται «λανθασμένοι» συνειρμοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet