Γρηγόρης Λέων: Αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψεύδη του κ. Ψυχάλη
Φωτογραφία: grigoris.leon / FB
Πολιτική

Γρηγόρης Λέων: Αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψεύδη του κ. Ψυχάλη

Την απόφαση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να χορηγήσει voucher 30 ευρώ στους μαθητές της Α΄ Δημοτικού, επικρίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη Μαζί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Γρηγόρης Λέων, αυτή η απόφαση του Δήμου αποκαλύπτει τα προεκλογικά ψεύδη του δημάρχου Μ. Ψυχάλη, ο οποίος είχε δεσμευθεί να καλύψει πλήρως τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

«Με 30… ευρώ νομίζει ότι θα “εξαγοράσει” την εύνοια των γονέων της πρώτης δημοτικού ο κ. Ψυχάλης. Τόσο κατά την άποψη του κοστίζει ο πλήρης σχολικός εξοπλισμός ενός παιδιού της Α’ δημοτικού -εξοπλισμό που προεκλογικά δεσμευόταν να τον καλύψει πλήρως για όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο.

Βέβαια, μετά τις εκλογές τα προεκλογικά του ψεύδη ήρθαν αντιμέτωπα με την αλήθεια της πραγματικότητας και ένα- ένα καταρρέουν -όπως δυστυχώς μαζί τους καταρρέει και ο δήμος μας.

Ο δήμαρχος λοιπόν θα πρέπει να μας πει τι συμβαίνει: Όντως θεωρεί ότι με 30 ευρώ ένας μαθητής μπορεί να αγοράσει το σύνολο του εξοπλισμού του; Τόσο πια αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα; Ή συνειδητά προσπαθεί να καλύψει το προεκλογικό του ψέμα λέγοντας ακόμα ένα πιο χοντροκομμένο;

Όποια και αν είναι η απάντηση, η ουσία παραμένει: Άλλη μια προεκλογική του εξαγγελία, μια δέσμευσή του προς τους γονείς και τα μικρά παιδιά καταρρέει χωρίς εκείνος να δείχνει ίχνος ντροπής. Ο κ. Ψυχάλης αναδεικνύεται ο δήμαρχος της εξαπάτησης και της αναξιοπιστίας, μόλις 9 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Μπορεί προσωπικά να μην τον ενδιαφέρει – αλλά σίγουρα ενδιαφέρει τους εξαπατημένους πολίτες!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet