Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γιατί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης δεν έφερε στο Δ.Σ. το ζήτημα της περαιτέρω φύλαξης στα σχολεία;
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γιατί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης δεν έφερε στο Δ.Σ. το ζήτημα της περαιτέρω φύλαξης στα σχολεία;

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δυο γειτονικών σχολείων της Κάτω Πεύκης, του 2ου Γυμνασίου και του 3ου Δημοτικού, με επιστολή τους προς τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από μια σειρά καταστροφών τόσο στον αύλειο χώρο όσο και στα κτήρια των σχολείων της περιοχής, υπέβαλαν αίτημα για τη φύλαξη των σχολείων τις νυκτερινές ώρες ώστε να περιοριστεί, εάν δεν εξαλειφθεί πλήρως το φαινόμενο, όπως ενημερώνει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει:

Αυτή η επιστολή στάλθηκε στον Δήμο 3-4 ημέρες πριν από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κοινοποιήθηκε και στους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους (ειδικά της αντιπολίτευσης) ποτέ- εκτός και υπάρχει ειδική αναφορά στην επιστολή- δεν ενημερώνει ο δήμαρχος. Οι σύλλογοι ζητούσαν το σοβαρό αυτό θέμα να συζητηθεί στο προσεχές Δ.Σ (έγινε την Τετάρτη).

Η δημοτική μας παράταξη, η Συμμαχία Πολιτών, αν και πληροφορήθηκε για το αίτημα μόλις τρεις ώρες πριν από τη συνεδρίαση αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο θέμα. Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επί της περιόδου του οποίου τα σχολεία της Πεύκης αναβαθμίστηκαν ριζικά, έθεσε επισήμως αίτημα να συζητηθεί ΑΜΕΣΑ η επιστολή των συλλόγων γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet