Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση με τίτλο «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας» διοργανώνει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Πεύκη).

Θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Μεγάλη εκδήλωση με θέμα (τι άλλο;) τον Δήμο μας, οργανώνει την προσεχή Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» η (πραγματικά) ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα στελέχη της δημοτικής κίνησης που δημιουργήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, με ανεξαρτησία σκέψης και δράσης,  από συμπολίτες της κοινωνικής δράσης, της εργασίας, του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, της νεολαίας, της επιχειρηματικής δημιουργίας, σας προσκαλούν να μιλήσουμε για παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Το μήνυμα μας λέει ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, τότε που είχαμε μια από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος και ο δήμαρχος δεν κλειδωνόταν στο γραφείο, αλλά κυκλοφορούσε στις γειτονιές, είναι απλό και κατανοητό. Και απευθύνεται σε όλες και όλους:

«Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας».

Για μια πόλη:

  • Καθαρή και νοικοκυρεμένη
  • Ανθρώπινη και φιλική στο περιβάλλον
  • Καινοτόμο και ασφαλή.

Οι πολίτες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια κάποιες λύσεις που δεν βγήκαν όμως σε καλό. Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες. Πραγματικά δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς. Χορτάσαμε από μεγάλα λόγια. Επανεκκίνηση λοιπόν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet