Δήμος Μπροστά+: Ο Στρ. Σαραούδας εκθέτει τον Τ. Μαυρίδη για την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου
Αθλητισμός

Δήμος Μπροστά+: Ο Στρ. Σαραούδας εκθέτει τον Τ. Μαυρίδη για την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου

Ότι «ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας εκθέτει τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη σχετικά με την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου» αναφέρει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης – Πεύκης Δήμος Μπροστά+, η οποία «καλεί τον δήμαρχο της πόλης να παραιτηθεί».

Η δημοτική παράταξη στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης εκθέτει τον Τάσο Μαυρίδη» αναφέρει:

«Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας υποστήριξε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και, πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, δεν προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης. Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης άφησε αιχμές ως προς την παραλαβή του έργου, ενώ υποστήριξε ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν έχει ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, έναντι του όμορου Δήμου, ούτε συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συντήρηση της αθλητικής εγκατάστασης, ως οφείλει.

Από την τοποθέτηση του δημάρχου Μεταμόρφωσης προκύπτει η ξεκάθαρη αδυναμία συνεργασίας με τον Τάσο Μαυρίδη.

Συνέπεια της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής είναι να μην εκδίδεται άδεια, όπως επίσης να μην πραγματοποιείται, η συντήρηση του διαδημοτικού γηπέδου.

Ο Τάσος Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι εδώ και χρόνια δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, για αυτό τον λόγο τον καλούμε να παραιτηθεί».

Το βίντεο με την ομιλία του Στρ. Σαραούδα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet