Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Ασύλληπτη προχειρότητα από τη συνδιοίκηση του Δήμου και την πασχαλινή περίοδο
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Ασύλληπτη προχειρότητα από τη συνδιοίκηση του Δήμου και την πασχαλινή περίοδο

Μετά την κριτική που άσκησε η δημοτική παράταξη του Γρηγόρη Λέοντος στον τρόπο που πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, σειρά πήραν και οι πασχαλινές δραστηριότητες στον ίδιο Δήμο. Ειδικότερα, η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί υποστηρίζει ότι η μεγάλη πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε η δημοτική αρχή προσέλκυσε ελάχιστο κόσμο, ενώ η γιορτή στο ρέμα της Πύρνας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Επίσης, η παράταξη ζητά να μάθει το κόστος που στοίχισαν όλα αυτά και γιατί δεν προτιμήθηκε τα εν λόγω χρήματα να δοθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ειδικότερα, η Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Άλλο ένα δείγμα ασύλληπτης προχειρότητας από τη συνδιοίκηση του Δήμου!

Η “μεγάλη” πασχαλινή γιορτή της συνδιοίκησης του Δήμου μας ήταν για λίγους ή ακόμα καλύτερα για τους ίδιους τους συνδιοικούντες. Το δελτίο Τύπου του δημάρχου ανέφερε “δεκάδες” παρευρισκόμενους, αλλά όσοι παρευρέθηκαν έκαναν λόγο για 50 άτομα μαζί με τους διοργανωτές! Και ήταν μία γιορτή με σημαντικά έξοδα, με επιβάρυνση ενός χώρου πολιτισμού, αλλά και σπατάλη σε τρόφιμα και υλικά.

Δυστυχώς ο Δήμος μας είναι έρμαιο στα χέρια ερασιτεχνών. Τόση κακογουστιά και προχειρότητα δεν έχουμε ξαναδεί.

Από όλη αυτή την παρωδία μείναμε με κάποιες απορίες: Πόσο τελικά στοίχισε το τραπέζι, “μαζί με τις χορηγίες”, στο κτήμα Τζερμιά; Γιατί με αυτά τα χρήματα δεν στηρίχθηκαν οι οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη; Πού ήταν η συνδιοικήτρια του Δήμου και διοργανώτρια της λαμπρής γιορτής, που έλαβε -έστω εν απουσία της- τα συγχαρητήρια του δημάρχου; Πού είναι ο τέταρτος της συνδιοίκησης, που είναι εξαφανισμένος μετά τις εκλογές; Αν άρχισαν να κρύβονται από τώρα και να μη σηκώνουν τα τηλέφωνα, θα είναι δύσκολοι οι επόμενοι μήνες. Ας ψάξουν αυτούς να βρουν οι έμμισθοι και άμισθοι σύμβουλοι και ας σταματήσουν να ψάχνουν εξωτερικούς εχθρούς για να φορτώσουν τις αποτυχίες τους!

Και επειδή δεν προλαβαίνουμε τις αποτυχίες και τις κολοτούμπες της συνδιοίκησης, τι έγινε με την πολυδιαφημισμένη γιορτή στο ρέμα της Πύρνας; Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε και γιατί δεν ανακοινώθηκε η ακύρωσή της;».

Η ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκη για το πασχαλινό τραπέζι:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet