Λυκόβρυση Πεύκη 2020: “Λίγες σκέψεις πριν την κάλπη”
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: “Λίγες σκέψεις πριν την κάλπη”

Η ομάδα πολιτικού προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020 εξέδωσε ανακοίνωση, ενόψει των σημερινών κρίσιμων εθνικών εκλογών, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Είναι  γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλοι μας  ζήσαμε μία από τις πιο έντονες και σημαντικές προεκλογικές περιόδους της μεταπολεμικής ιστορίας της πατρίδας μας. Μια πρωτόγνωρα σύντομη, αλλά εξόχως δυναμική περίοδο, όπου όλοι οι πρωταγωνιστές της υποσχέθηκαν στον λαό μας ότι από τη Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα και χαράσσουμε μια νέα πορεία που θα μας οδηγήσει στην πρόοδο και στην έξοδό μας από τη μιζέρια, την εσωστρέφεια και την παρακμή. Όλοι ανεξαιρέτως τόνισαν πως έγιναν λάθη! Όλοι προσπάθησαν να ρίξουν το ανάθεμα  στο παρελθόν και να υποσχεθούν ότι αργά ή γρήγορα η  Ελλάδα μας θα ζήσει καλύτερες μέρες, όπως αναμφίβολα της αξίζει. Όλοι χάραξαν όραμα ελπίδας και προοπτικής στον κουρασμένο και πολύ θυμωμένο λαό μας,  ζητώντας του την ψήφο του.

Είναι όμως επίσης βέβαιο ότι αυτός ο λαός κουράστηκε και αηδίασε από υποσχέσεις και από φρούδες ελπίδες από όλους, από υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και πορείες προόδου χωρίς πυξίδα και ρεαλιστικό πρόγραμμα ανόρθωσης της χαμένης εθνικής μας προσωπικότητάς. Σ΄ αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι  θα θελήσουν, για πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία μας, να ψάξουν να βρουν  την κακοποιημένη εθνική μας υπερηφάνεια, την κονιορτοποιημένη εθνική μας υπόσταση. Θα ψάξουν να βρουν ηγέτες που θα τους σηκώσουν από το τέλμα της  απογοήτευσής τους και θα τους δώσουν μια αχτίδα ελπίδας, ότι η πατρίδα μας θα περάσει τα δύσκολα, θα σταθεί και πάλι στα δικά της πόδια, με όπλο την ακαταμάχητη δύναμη της ψυχής της και του δυναμικότερου όπλου που διαθέτει: το ελληνικό φιλότιμο!

Πόσο όμως αυτό το όραμα κατάφεραν όλοι οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων να περάσουν στον λαό μας; Πόσο μπόρεσαν να αφυπνίσουν συνειδήσεις και να δώσουν μια νέα προοπτική για την επόμενη μέρα των εκλογών, χωρίς να επικαλούνται καμένη γη αυτοί που θα κυβερνήσουν και ευκαιρίες για άγονη και στείρα αντιπαράθεση αυτοί που θα καθίσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης;

Αυτήν ακριβώς την απάντηση ας τη δώσουν σήμερα όλοι οι Έλληνες πολίτες, ας σταθούν στο ύψος των τόσο κρίσιμων εθνικών περιστάσεων και ας επιλέξουν χωρίς φανατισμό και με γνώμονα μόνο το εθνικό μας συμφέρον τους  ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Είναι η συγκλονιστικότερη απαίτηση των σύγχρονων και χαλεπών καιρών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet