«Μπηχτή» Γ. Καρύμπα προς Μ. Πατούλη-Σταυράκη για την αίθουσα
Πολιτική

«Μπηχτή» Γ. Καρύμπα προς Μ. Πατούλη-Σταυράκη για την αίθουσα

Με «μπηχτή» προς την τέως ομόλογό του, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ξεκινά τις δημόσιες δηλώσεις ως πρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός), ο κ. Γεώργιος Καρύμπας.

Ειδικότερα, σε απάντηση της ανακοίνωσης της πρώτης για την παραχώρηση της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκης» έναντι αντιτίμου για την πραγματοποίηση της συνέντευξης Τύπου που έχει προαναγγείλει («Κόβουν» τη Μαρίνα Πατούλη από κάθε δημόσιο βήμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη), ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΠ σημειώνει ότι «κανένας δεν παρακωλύει τη δημοκρατική ενημέρωση των συμπολιτών μας», αλλά απλούστατα εφαρμόζει τον κανονισμό που και η ίδια η τέως πρόεδρος εφάρμοζε όταν βρισκόταν στη θέση του.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Καρύμπας αναφέρει:

Σε απάντηση στην ανακοίνωση της κυρίας Μαρίνας Πατούλη σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκη» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι ασφαλώς και κανένας δεν παρακωλύει τη δημοκρατική ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Σημειώνω δε ότι η απάντησή μου ήταν και παραμένει καταφατική ως προς τη χρήση της αίθουσας από την κα Πατούλη, με εφαρμογή όμως των όσων ορίζονται στον οικείο κανονισμό.

Θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός είναι σε ισχύ από το 2011 βάσει της απόφασης 64/2011 του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και η κυρία Πατούλη τον ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της με ευλάβεια. Το ίδιο, λοιπόν, πράττω και εγώ ως πρόεδρος του ΠΕΑΠ.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με τιμή,

Καρύμπας Γεώργιος

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet