Ξεκινούν Δευτέρα 21 Μαρτίου οι ανοικτές διαδικτυακές συναντήσεις της Νέας Δημιουργίας με τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκινούν Δευτέρα 21 Μαρτίου οι ανοικτές διαδικτυακές συναντήσεις της Νέας Δημιουργίας με τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης

Η δημοτική παράταξη Νέα Δημιουργία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ιωάννου, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης πάνω σε θέματα που αφορούν στον Δήμο και την καθημερινότητά τους ξεκινά ανοικτές διαδικτυακές συναντήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, στις 19:00.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται σε μηνιαία βάση (κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 19:00) και σε αυτές, όπως λέει η παράταξη, θα αναδεικνύονται θέματα αλλά και θα προτείνονται λύσεις. Στις θεματικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και  άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις απόψεις τους και την ίδια στιγμή θα λύνουν τις απορίες των πολιτών.

«Έχουμε μπει πλέον στην εποχή που τα περισσότερα γίνονται με live streaming ( εκτός από τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας όπου ο δήμαρχος δεν θέλει να ξέρουν οι πολίτες τι συμβαίνει -σε όλους τους δήμους γίνονται δημόσια τα Δημοτικά Συμβούλια)» σημειώνει η Νέα Δημιουργία και προσθέτει:

«Ο δημότης, από τον δικό του χώρο και εμείς στα κομπιούτερ μας OnLine, μπορούμε να συζητάμε για τα προβλήματα που έχει στη γειτονιά του. Σημαντικό είναι ότι μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στη συζήτηση χωρίς να έχει λάβει καμία πρόσκληση. Παρακολουθώντας την συζήτηση από το Facebook  θα μπορεί απλώς να ζητήσει να μπει σε αυτήν, να κάνει τη δική του ερώτηση και πρότασή του.

Σε αυτές τις συναντήσεις μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει μέσα από το zoom.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στείλουμε το link ή απλώς πατήστε (λίγο πριν την συνάντηση)  πάνω στη φωτογραφία (μιλήστε με τον Παναγιώτη Ιωάννου) για να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η Λυκόβρυση και η Πεύκη οφείλουν να διατηρήσουν τη μοναδική τους ταυτότητα αλλά και να κοιτάξουν προς το μέλλον. Είναι δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς βρίσκεται κλεισμένη στα γραφεία της. Εμείς είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και για αυτό θα αναδείξουμε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή μας. Είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή σας θα προβληματιστούμε, θα αναζητήσουμε λύσεις και τελικά θα τις βρούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet