Πρώτη παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Άρη Κυριακίδη
Πολιτική

Πρώτη παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Άρη Κυριακίδη

Η πρώτη παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Άρη Κυριακίδη, πραγματοποιήθηκε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η παράταξη στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Περικλής Κουρμούλης. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις συνθήκες στις οποίες διεξάγονται οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές, όπως διαμορφώνονται στο γενικότερο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων στην περιοχή των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, μετά και τη ΝΑΤΟϊκής κοπής υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και τους κινδύνους που προκύπτουν από την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς ανάμεσα σε ΗΠΑ – Ε.Ε. – Ρωσία – Κίνα». Αναφέρθηκε, επίσης, «στις κάλπικες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. και τον διπολισμό που αναπτύσσεται, ενώ κάλεσε στις ερχόμενες εκλογικές μάχες να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, ακόμα και σε ένα ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών».

Για την παρέμβαση του υποψηφίου δημάρχου Άρη Κυριακίδη και μέλους της ΤΕ Βορείου Τομέα του ΚΚΕ, η παράταξη επισημαίνει: Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέδειξε ότι δεν υπάρχουν ειδικά και γενικά προβλήματα, τοπικά και κεντρικά, με παραδείγματα από τον Δήμο και τη στάση της δημοτικής Αρχής, αλλά και των υπόλοιπων παρατάξεων. Με την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής στο επίπεδο του Δήμου και των περιφερειών, τη σύνδεση της τοπικής διοίκησης με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, την κεντρική διοίκηση και τις γενικότερες κατευθύνσεις της Ε.Ε. Τόνισε ότι κριτήριο ψήφου σε όλες τις κάλπες πρέπει να είναι με ενιαίο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια, βάζοντας στο στόχαστρο τους υπεύθυνους, και στηρίζοντας το ΚΚΕ, ως τη δύναμη που μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα στον λαό ως οργανωτής της ίδιας του της πάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet