Συμμαχία Πολιτών: «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας» την Τετάρτη 13 Μαρτίου
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας» την Τετάρτη 13 Μαρτίου

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Πεύκη) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης με τίτλο «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας».

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Μεγάλη εκδήλωση με θέμα το παρών αλλά κυρίως το μέλλον του δήμου μας διοργανώνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» η Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και η ομάδα της «έξυπνης πόλης» του Δήμου Τρικκαίων (Τρικάλων).

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα στελέχη της (πραγματικά) ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης που δημιουργήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, με ανεξαρτησία σκέψης και δράσης, από συμπολίτες των χώρων της εργασίας, του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, της νεολαίας, της επιχειρηματικής δημιουργίας και της κοινωνικών πρωτοβουλιών,  σας προσκαλούν να μιλήσουμε για παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Να καταγράψουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να δημιουργήσουμε μαζί, όπως κάνουμε αυτά τα 12 χρόνια, το πρόγραμμα επάνω στο οποίο θα κινηθούμε τα επόμενα χρόνια.

Το μήνυμα μας, λέει ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, τότε που είχαμε μια από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος και ο δήμαρχος δεν έμενε κλεισμένος στο γραφείο αλλά κυκλοφορούσε στις γειτονιές, είναι απλό και κατανοητό. Και απευθύνεται σε όλες και όλους.

«Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας».

Για μια πόλη:

  • Καθαρή, ασφαλή και νοικοκυρεμένη.
  • Ανθρώπινη και φιλική στο περιβάλλον.
  • Καινοτόμο και φροντίδα για τη νέα γενιά.

Οι πολίτες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια κάποιες λύσεις που υπόσχονταν πολλά. Αλλά δυστυχώς παραπλανήθηκαν. Λύσεις που θυμίζουν κάποιες που λανσάρονται με άλλο μανδύα και σήμερα.

Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες. Ακόμα και έτοιμα δημοπρατημένα έργα, με χρηματοδότηση έτοιμη,  ακύρωσαν. Και τώρα παρουσιάζονται ως σωτήρες.

Πραγματικά δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε και δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε αδρανείς.

Χορτάσαμε από μεγάλα λόγια.

Επανεκκίνηση λοιπόν για το καλό του τόπου μας.

Υ.Γ. Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει λίγες ημέρες ενωρίτερα αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών είχε τότε αναβληθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet