Συμμαχία Πολιτών: Η υποψηφιότητα του Σπ. Βαβίτσα στέλνει σημαντικά μηνύματα
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Η υποψηφιότητα του Σπ. Βαβίτσα στέλνει σημαντικά μηνύματα

Υποψήφιος με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης θα είναι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο κ. Σπύρος Βαβίτσας.

«Η υποψηφιότητα του Σπύρου Βαβίτσα στέλνει σημαντικά μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδος» τονίζει η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών κτύπησε την ελληνική κοινωνία πολύ δυνατά και έστειλε στο εξωτερικό 500.000 περίπου Έλληνες, κυρίως νέους, σε μια προσπάθεια να βρούνε τα βήματά τους και να δημιουργήσουν στη συνέχεια τη δική τους πορεία.

Όμως μέσα από αυτή την κρίση, τη μουντή ατμόσφαιρα και τη δικαιολογημένη απογοήτευση των Ελλήνων, εμείς θέλουμε σήμερα να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Να είμαστε θετικοί. Να δώσουμε την εικόνα της ελπίδας και γιατί όχι της δημιουργίας.

Με αυτές τις σκέψεις και κυρίως με τη λογική που έχουμε όλοι στη Συμμαχία Πολιτών να αναδεικνύουμε στην κοινωνία θετικά πρότυπα, ανθρώπους που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί και να επιδοκιμάσει, ζητήσαμε από τον Σπύρο Βαβίτσα να είναι μαζί μας και να συμμετάσχει στον συνδυασμό της μεγάλης μας παράταξης.

Θέλουμε να είναι συμμέτοχος σε αυτή την ωραία και μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας. Γιατί ο Σπύρος εκπροσωπεί αυτό που μόλις περιγράψαμε.

Έφυγε με τη γυναίκα του και την κόρη του το 2015 στη Γερμανία, στην οποία έχει γεννηθεί από μετανάστες γονείς και μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του, αλλά άνοιξε νέους δρόμους και σήμερα είναι στέλεχος Επισιτιστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και εκπαιδευτής ανθρώπινου δυναμικού.

Ανήκει στους νέους που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά, που έχουν πρόγραμμα και στόχους. Ανήκει στους δυνατούς και δημιουργικούς Έλληνες της νέας γενιάς. Ανήκει σε αυτούς που θα θέλαμε μια ημέρα να γυρίσουν πίσω και να βοηθήσουν τη χώρας μας να ξεφύγει από τη στασιμότητα και να πάει μπροστά.  

Η πρόταση που του κάναμε ήταν και συμβολική και ουσιαστική.

Συμβολική γιατί θέλουμε να δείξουμε ξεκάθαρα ότι δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας αφού και από τον Δήμο μας, την Πεύκη και τη Λυκόβρυση, δεκάδες συμπολίτες μας έφυγαν αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό. Και θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν τον εκπρόσωπό τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Και είναι και ουσιαστική γιατί θέλουμε να δείξουμε τη μεγάλη μας προσδοκία για να επιστρέψουν αυτοί οι νέοι κάποια στιγμή κοντά μας ώστε με τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους και την εργατικότητά τους να βοηθήσουν τον τόπο μας να βρει την πορεία του προς την πρόοδο.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση που ο Σπύρος Βαβίτσας εντάχτηκε στη μεγάλη και ισχυρή μας ομάδα για μια πόλη ανθρώπινη, καινοτόμο και πρωτοπόρο. Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet