Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 4 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 4 Ιουλίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 18:00 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν θέματα προς συζήτηση από τους Πολίτες λόγω Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενόψει της συζήτησης ασφαλιστικών μέτρων στις 11/7/2018 των δεκαπέντε εργαζομένων του Δήμου.
  2. «Εκδίκαση της ένστασης της ανώνυμης εταιρείας ΕΡΓΟΣΥΝ ΑΤΕ, αναδόχου του έργου με τίτλο «Ανάπλαση Ο.Τ. 9 Δήμου Λυκόβρυσης (Διαμόρφωση χώρων πρασίνου – αναψυχής – αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων – καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης)» κατά του υπ΄ αριθμ. πρωτ. 5730/2-5-2018 εγγράφου της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, με το οποίο επιστράφηκε η 37η αναλυτική επιμέτρηση και το 22ο ΠΠΑΕ του έργου για διόρθωση και επανεπυβολή».
  3. «Εκδίκαση της ένστασης της ανώνυμης εταιρείας ΕΡΓΟΣΥΝ ΑΤΕ, αναδόχου του έργου με τίτλο «Ανάπλαση Ο.Τ. 9 Δήμου Λυκόβρυσης (Διαμόρφωση χώρων πρασίνου – αναψυχής – αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων – καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης)» κατά του υπ΄ αριθμ. πρωτ. 5731/2-5-2018 εγγράφου της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, με το οποίο επιστράφηκε η 38η αναλυτική επιμέτρηση και το 23ο ΠΠΑΕ του έργου για διόρθωση και επανεπυβολή».
  4. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Δήμου Μεταμόρφωσης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εξωραϊσμός Διαδημοτικού αθλητικού κέντρου Δήμων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης».
  5. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Συντήρηση πεζοδρομίων έτους 2016».
  6. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Βελτίωση υποδομών στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης».
  7. Τροποποίηση των 162/2017 & 68/2018 αποφάσεων  Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών Δ.Σ. εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ με τίτλο «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης».
  8. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, έτους 2018, με κάλυψη από τους ΚΑΠ.
  9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής αυτοψίας για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργία καταστήματος εκμίσθωσης ποδηλάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet