Τ. Μαυρίδης: Ζητούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για να οικοδομήσουμε έναν Δήμο – πρότυπο
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Ζητούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για να οικοδομήσουμε έναν Δήμο – πρότυπο

Την κεντρική του ομιλία πριν τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών πραγματοποίησε  την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας,  Τάσος Μαυρίδης, στην Πεύκη.

Ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, για την παρουσία τους και για το υψηλό ποσοστό που έδωσαν με την ψήφο τους στον α’ γύρο των εκλογών και τόνισε: «Η δύναμη μιας δημοτικής παράταξης είναι οι πολίτες που τη στηρίζουν. Η δύναμη ενός Δήμου είναι οι άνθρωποί του Δήμου, η δύναμη ενός Δημάρχου είναι οι συμπολίτες του, ο λαός! Ο λαός εκλέγει τον Δήμαρχο! Για αυτό και εγώ απευθύνομαι στον λαό μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, Χωρίς φανφάρες, Χωρίς ταξίματα και χωρίς διχαστικά ψευτοδιλήμματα! Απευθύνομαι σε όλους, γιατί θέλω να είμαι δήμαρχος όλων!».

Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Μαυρίδης είπε απευθυνόμενος στους συμπολίτες του: «Κατά πρώτον σας ζητώ να πάτε την Κυριακή στα εκλογικά τμήματα. Να παρακινήσετε όλους τους συμπολίτες σας να ψηφίσουν. Αυτή η εκλογή είναι κρίσιμη για τον Δήμο μας. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, ώστε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την εποχή της οικονομικής καχεξίας και να οικοδομήσουμε έναν Δήμο- πρότυπο πάνω στα θεμέλια που βάλαμε στην πρώτη θητεία. Κατά δεύτερον σας ζητώ να ψηφίσετε θετικά! Να ψηφίσετε αυτοδιοικητικά! Να υπερψηφίσετε με βάση το ρεαλιστικό μας σχέδιο, την εμπειρία μας και τους ανθρώπους μας, γιατί μπορούμε να το υλοποιήσουμε χωρίς χρονοτριβή».

Την ομιλία χαιρέτισε και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος παρέστη μαζί με μέλη του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020 και  επανέλαβε τη στήριξη του στον Τάσο Μαυρίδη στη βάση προγραμματικής συμφωνίας των δύο παρατάξεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο τ. δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας, η τ. γενική γραμματέας Ισότητας, Ειρήνη Μαυροπούλου και ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σάκης Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet