Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Κ. Σωτηρίου
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Κ. Σωτηρίου

Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο κ. Κώστας Σωτηρίου.

Σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η μεγάλη μας παράταξη ενώνει δυνάμεις και συνεχώς δυναμώνει. Χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και συμφέροντα αγωνίζεται δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαθεί άλλος χρόνος. Εμείς είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα με μια ομάδα δυναμική και αποφασισμένη να αλλάξει τον τόπο μας. Στη δύναμη της οποίας προστέθηκε ένα νέο μέλος, ο Κώστας Σωτηρίου.

Ο  επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, τον υποδέχτηκε στην παράταξη και αμέσως μετά δήλωσε:

«Ο Κώστας Σωτηρίου είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς στην ελληνική τηλεόραση. Ενώνει κι αυτός τις δυνάμεις του για μια πόλη ανθρώπινη και νοικοκυρεμένη. Υπήρξε στέλεχος για 19 χρόνια στις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ και τώρα βασικός παρουσιαστής των εκπομπών της ΕΡΤ για το μπάσκετ είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και βραβευμένος δύο φορές για την δημοσιογραφική δουλειά του. Γεννήθηκε στην Πεύκη και είναι πατέρας δυο μικρών παιδιών. Το ενδιαφέρον του λοιπόν για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας ζωηρό και δικαιολογημένο. Θα βοηθήσει πολύ στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε».

Και πρόσθεσε: «Ο Κώστας Σωτηρίου είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα δημοτικά αν και η οικογενειακή του παράδοση είναι μεγάλη αφού η μάνα του, η Ιωάννα Βαλαντάση, διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης πριν από λίγα χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Πεύκης και πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμισή τους».

Ο Κώστας Σωτηρίου, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Απάντησα θετικά στην πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και συμμετέχω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια με σλόγκαν “για μια πόλη πρωταθλήτρια”. Ναι θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Περιττό είναι να πω ότι πρώτη μου έννοια είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να αναβαθμίσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet