Δήμος: Πανικός Γ. Θεοδωρακόπουλου και της παρέας αυλοκόλακων
Πολιτική

Δήμος: Πανικός Γ. Θεοδωρακόπουλου και της παρέας αυλοκόλακων

Σε σκληρούς τόνους απαντά η δημοτική Αρχή του Τάσου Μαυρίδη στην τελευταία ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών (Συμμαχία Πολιτών: Λάσπη, αλλά για την ταμπακιέρα ούτε λέξη κ. δήμαρχε) κάνοντας λόγο για «πανικό» του επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και του δημοτικού συμβούλου Κώστα Μπαλδεράνου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης γίνεται λόγος για «αφανείς ιντριγκαδόρους, φαντασιόπληκτους, που ξέρουν καλά το παιχνίδι του κρυφτού», για «παπαγαλάκια που γυροφέρνουν τις γειτονιές του Δήμου», για «αυλοκόλακες» και για «παρασκήνιο διαστρέβλωσης και λασπολογίας που επιχειρούν οι “προστάτες” του Δήμου». 

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ουδέποτε αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η εγκατάσταση «πράσινου σημείου» στην πόλη και παρατίθενται έγγραφα προς τον Δήμο Κηφισιάς για τη διαδημοτική συνεργασία στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Κι ύστερα ήρθε ο πανικός!

Μετά τα ψεύδη που εξακολουθεί ο κος Γ. Θεοδωρακόπουλος μαζί με τον στενό του συνεργάτη πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Κ. Μπαλδεράνο, τώρα ακολούθησε ο πανικός.

Ενδιαφέρον…

Θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Θεοδωρακόπουλο και όποιους έχουν απομείνει γύρω από αυτόν, αλλά και τους άλλους τους «αφανείς» ιντριγκαδόρους, φαντασιόπληκτους, που ξέρουν καλά το παιχνίδι του κρυφτού, για μια ακόμη φορά για τα εξής:

Ανακάλυψαν «πρόσφατα» μαζί με άλλους προφανώς, την ύπαρξη των εγκαταστάσεων λυμάτων στην περιοχή της Κηφισιάς. Συγχαρητήρια!!! Πρόβλημα που προφανώς και πάλι πρέπει να λύσει η σημερινή δημοτική Αρχή…

Αγνοεί ηθελημένα μαζί με τους άλλους ετέρους του και πρόσφατους «ανανήψαντες» αυλοκόλακες, καθώς και τα γνωστά «παπαγαλάκια» που γυροφέρνουν τις γειτονιές, φορώντας «κακόγουστες μάσκες υποκρισίας» και όχι μόνο, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και κανένα θεσμικό του όργανο δεν αποφάσισε ή ενέκρινε ή ψήφισε σχέδιο ή πρόταση για τη μεταφορά ή μετεγκατάσταση προσωρινή ή μόνιμη για κατασκευή ή λειτουργία χώρου ή χωροθέτησης πράσινου σημείου ή μονάδας κομποστοποίησης ή ανακύκλωσης σε κάποιο σημείο του Δήμου μας, ούτε κάποια διαδημοτική συνεργασία στο συγκεκριμένο θέμα. Τους παραπέμπουμε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του δημάρχου κ. Αναστάσιου Μαυρίδη ή σε δελτία Τύπου, όπου αναλυτικά αναφέρεται στο θέμα, καθώς και σε αναφορές – ενημερώσεις στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Συγκεκριμένα, να υπενθυμίσουμε ακόμα για τους κακόβουλους και κακοπροαίρετους, ότι για το θέμα αυτό, έχει αναφερθεί ο δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μαυρίδης στην αναλυτική ενημέρωση-συζήτηση σε συνεδρίαση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο στις 12/1/2016 με θέμα: «Ενημέρωση και συζήτηση για την εξέλιξη του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, αλλά και σε δήλωση του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στις 22 Ιανουαρίου 2016 (σ.σ. Τ. Μαυρίδης: Κάποιοι επιδιώκουν να «τορπιλίσουν» το «πράσινο σημείο»). Ακόμα, αποστέλλουμε προς ενημέρωση τη σχετική αλληλογραφία με τον όμορο Δήμο Κηφισιάς για το θέμα της διαδημοτικής συνεργασίας ως αδιάψευστα στοιχεία.

Οπότε είναι φανερό πια το παρασκήνιο διαστρέβλωσης και λασπολογίας που επιχειρούν οι «προστάτες» του Δήμου μας, με υπόγεια συνδρομή και συνενοχή άλλων που επιθυμούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο εις βάρος του δημάρχου κ. Αναστασίου Μαυρίδη.

Προφανώς κάποιοι έχοντας στο νοσηρό μυαλό τους άλλα παιχνίδια με υπόγειες διαδρομές «συντηρούν» με κάθε τρόπο αυτή τη λασπολογία και παραφιλολογία για να προκαλέσουν ένταση ώστε να πλήξουν τη νέα δημοτική Αρχή που «δυστυχώς» για αυτούς και τους «όψιμους» πρόσφατους συνομιλητές τους και συνεργάτες, έχει καταγράψει πάρα πολλά στο ενεργητικό της και συνεχίζει με αγάπη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης να προσπαθεί να καταφέρνει δεκάδες επιτυχίες και να επιλύει με μεθοδικότητα, ουσιαστικά προβλήματα.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό ενοχλεί πάρα πολλούς και ειδικά  αυτή την «παρέα». Αλλά τους αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας και όλων των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Μας αρκεί ως νέα δημοτική Αρχή και πάντα πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να έχουμε την αναγνώριση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας με κριτήριο και γνώμονα πάντα το συλλογικό συμφέρον, να προχωράμε και να κοιτάζουμε μπροστά.

Τους αφήνουμε στη μίζερη καχυποψία τους!!! 

Δείτε τα έγγραφα προς τον Δήμο Κηφισιάς:

Έγγραφο 26/2/2016 (Μέρος 1ο)Έγγραφο 26/2/2016 (Μέρος 2ο)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet