Μάγεψε το κοινό η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη
Πολιτισμός

Μάγεψε το κοινό η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Μία εξαιρετική βραδιά φόρος τιμής στον ανεπανάληπτο Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης σε διοργάνωση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.

Με συγκλονιστικές ερμηνείες οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης μάγεψαν το κοινό του κατάμεστου Δημοτικού Θεάτρου, το οποίο και τους καταχειροκρότησε.

Στο τραγούδι η Ντέπη Σακελλαρίου και ο Δημήτρης Κορίλλις. Στην ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας η Κατερίνα Βαφειάδου.

«Οι καλλιτέχνες και μουσικοί του Δήμου μας είναι ανεξάντλητος θησαυρός μας», επεσήμανε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

«Πολλά συγχαρητήρια, οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες έδωσαν μία παράσταση που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στην καρδιά μας για το επίπεδό της», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, που συμμετείχε στο μουσικό δρώμενο με την ιδιότητα του ηθοποιού ως αφηγητής κειμένων.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος του Δήμου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet