Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη πλούσιο σε δράσεις Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη πλούσιο σε δράσεις Φεστιβάλ Παιδιού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 42ο Φεστιβάλ Παιδιού που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με τη βοήθεια των φορέων και των εθελοντών της πόλης με θέμα «Μια Γειτονιά, μια Παρέα, με Χρώματα και Μουσική», που πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12 Μαΐου 2019, στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη.

Οι πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ, τα παιδιά, είχαν για άλλη μια χρονιά τη δυνατότητα να μας παρουσιάσουν θέματα και δρώμενα με τη δική τους ματιά και να μας παρασύρουν σε ρυθμούς πραγματικά χαρούμενους, αισιόδοξους, με πολλά σημαντικά μηνύματα, αλλά και ουσιαστικές παρεμβάσεις, «που ανεβάζουν τον πήχη και μας δεσμεύουν κάθε φορά για ένα ακόμη καλύτερο Φεστιβάλ!», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης βρέθηκε και τις τρεις ημέρες κοντά στα παιδιά, ενώ δήλωσε σχετικά με το Φεστιβάλ: «Με πολλή αγάπη για τα παιδιά του Δήμου μας οργανώσαμε και εφέτος το Φεστιβάλ του Παιδιού από τις 10 μέχρι τις 12 Μαΐου. Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ υποδεχθήκαμε δημότες, κατοίκους και φιλοξενουμένους σε μια μεγάλη γιορτή, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα ίδια τα παιδιά. Εργαστήρια, ζωγραφιές, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και δράσεις είναι όλα αυτά που απολαύσαμε αυτές τις ημέρες».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, σημείωσε ότι «τo 42o Φεστιβάλ είναι η κοιτίδα που μέσα της όλα τα παιδιά του ενιαίου Δήμου μας μιλούν κάθε χρόνο, μέσα από τις δημιουργίες τους, για τα προβλήματα που τα απασχολούν, με την καθαρή και αντικειμενική φωνή τους και προτείνουν λύσεις μέσα από τη νεανική ματιά τους. Δημιουργούν με τη φαντασία τους, αποκτούν γνώσεις και γεύονται τη χαρά του παιχνιδιού, ώστε να τη μεταφέρουν και σε εμάς τους μεγάλους. Είναι μια ευκαιρία για συνάντηση συμμαθητών, φίλων και φυσικά γειτόνων.

»Το ΠΕΑΠ, μαζί με μια ομάδα εθελοντών, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, προσπάθησαν και φέτος να δώσουν στα παιδιά μας ένα άρτιο αποτέλεσμα στην οργάνωση του Φεστιβάλ Παιδιού. Οι μικροί μας φίλοι μας πρότειναν φέτος να δώσουμε τον τίτλο Μια γειτονιά μια παρέα, δίνοντας το ανάλογο μήνυμα!

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 42ου Φεστιβάλ Παιδιού, του μεγαλύτερου θεσμού της πόλης μας και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet